Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welke app gebruik je voor zo’n anime-layout tijdens het (live-)streamen of facetimen?

Op YouTube zie ik ze vaak genoeg; die YouToubers die zich verschuilen achter een soort anime-karakter die meebeweegt met de bewegingen van zo’n YouTuber, zoals Alban Knox en @FilianIsLost. Iemand ideeën? Want ikzelf wil gaan streamen, maar zonder appaerance te showen.

10 maanden geleden
in: Internet
898
SimonV
10 maanden geleden
Misschien heb je hier iets aan:
• FaceRig: FaceRig is een populaire applicatie waarmee je een virtueel personage kunt worden tijdens het livestreamen. Het maakt gebruik van gezichts- en bewegingstracking om je gezichtsuitdrukkingen en lichaamsbewegingen te volgen en deze over te brengen naar een animatie van een gekozen personage.
• PRPR Live: PRPR Live is een app voor smartphones die je in staat stelt om jezelf te transformeren in een anime-personage tijdens het livestreamen. De app gebruikt gezichtsherkenningstechnologie om je gezicht te volgen en het anime-personage in realtime te animeren.
• OBS (Open Broadcaster Software): OBS is een populaire streamingsoftware die veel streamers gebruiken. Met OBS kun je verschillende bronnen combineren, zoals je webcamfeed, schermopname en overlays, om een aangepaste lay-out te creëren. Je kunt bijvoorbeeld een afbeelding van een anime-personage toevoegen als overlay en deze positioneren op de gewenste plek in je livestream.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef als eerste antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding