Wat zijn leuke websites voor senioren ?

Weet jij het antwoord?

/2500

http://www.seniorennet.be/index.php

Hier moeten de meeste senioren van houden! En ze hebben een leuke tijdsbesteding.

Het hangt uiteraard van de interesse van de senioren in kwestie af, maar hier zijn er een aantal: http://www.seniorinfo.nl/actueel/actueel.html http://www.seniorweb.nl/ http://www.seniorencafe.nl/ http://www.geheugenwebsite.nl/ http://www.50plusser.nl/ http://www.50plusplein.nl/

www.plusonline.nl Leuke site met info, puzzels, spelletjes, prijsvragen etc. Toegevoegd na 3 minuten: Vooral op vragen met betrekking tot geld en recht is deze site uitgebreid.

Misschien heb je hier iets aan: http://senioren.familiestart.nl/

De internetbridgeclub van de Bridgebond is hardstikke leuk voor wie graag bridget. Je mag een maand gratis spelen, verdere kosten: 35 euro per jaar. Toegevoegd na 1 minuut: hoewel bridge voor iedereen is, en ik er ook regelmatig jongeren tref, zijn de meesten toch 50 +.

Bronnen:
www.stepbridge.nl

Deze senior geeft toch de voorkeur aan GV!

http://gezondheids.startpagina.nl/

De onderliggende pagina's van Startpagina.nl zijn altijd een handige manier om te zien welke sites er allemaal over een bepaald onderwerp bestaan. Doorgaans geven deze een compleet beeld van het onderwerp. Daarom heb ik hieronder enkele startpagina's voor senioren geplaatst. Ik raad je aan om deze eens te bekijken. Zo heeft de senioren-pagina een categorie met seniorensites in Nederland, Europa en wereldwijd.

Bronnen:
http://senioren.startpagina.nl/
http://vrouwen-50plus.startpagina.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100