Is er een betere manier van internet dan wat wij nu hebben?

Hallo,

Momenteel gebruikt ons gezin internet van KPN. Omdat wij op het platteland leven (ook al wonen we 100 meter van een straat met glasvezel), moeten wij €35,- betalen per maand voor 5 megabits/s, als je dat omrekent heb je zo'n 500 kilobytes/s. Dit vinden wij zeer tegenvallen, aangezien wij een gezin zijn van 4, en daarbij allemaal het internet intensief gebruiken.

Nu hebben wij gehoord dat je ook een 4g abonnement kan nemen voor thuis. Van T-Mobile bijvoorbeeld. Daarbij krijg je voor €30,- p/m 25GB. Het duurste abonnement is 100BG voor €40,- p/m. Nu snap ik dus niet wat ik met bijvoorbeeld 25GB of 100GB kan. Op de site staat dat je met 25GB per week 1 uur HD video kan streamen/kijken, elke dag 1 uur kan skypen en ongestoord surfen. Dit lijkt dus erg weinig, want als wij maar 1 uur konden streamen per week, zou het binnen één dag op zijn. Bovendien is €30,- p/m voor alleen internet al redelijk duur.

Samengevat heb ik dus een twee vragen:
- Is 4g een oplossing voor thuis internetten, aangezien wat je met 25, 50 of
100GB kunt?
- Zijn er nog andere oplossingen voor beter internet?

Ik hoop dat iemand ons hiermee kan helpen of adviseren.

Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb ook zo in een situatie gezeten waarin je lekker landelijk woont maar geen goed internet te krijgen valt, totdat mijn oog viel op iets wat in de link uitgelegd wordt. Namelijk Internet via satelliet, snelheden tot 40Mbit/s down en 6Mbit/s up voor vanaf €19,95 Je moet dan wel bereid zijn om een schotel op je dak te zetten. Dit is verreweg de beste manier omdat de techniek en de bereidheid om alles te verglazen niet in de directe toekomst drastisch veranderd zie worden voor afgelegen locaties.

Bronnen:
http://www.skydsl.eu/en-NL/Internet-via-sa...
http://www.tooway.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100