hoe kan ik mijn prezi van internet verwijderen?

op school moesten we ooit een prezi over jezelf maken en deze uploaden. laatst heb ik mijn naam
op internet opgezocht en vond ik hem weer terug. hoe kan ik deze prezi verwijderen zodat niemand hem meer kan zien? en kan dit zonder dat ik in het account kan want dat ik op een schoolmail die niet meer bestaat

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt niet iets compleet van internet verwijderen. Je kunt het hooguit van een bepaalde website af (laten) halen, maar het blijft altijd nog op andere plaatsen ook staan.

Er zijn veel meer mensen met dit probleem. Gelukkig neemt Prezi het serieus. Ze adviseren je dit probleem als ‘Abuse’ te melden, waarna zij actie zullen ondernemen. https://prezi.com/contact/abuse/ Kies maar iets als “I appear in a user’s content without permission”, dat maakt in dit geval niet uit. Vertaling: “Ik verschijn zonder toestemming in de tekst van een gebruiker”. Forum: Gebruiker: “Maar mijn situatie komt niet overeen met één van de categorieën”. Antwoord Prezi: “Dat is geen probleem, vul het formulier in en leg de situatie uit in het tekstvak onder de categorieën. Een collega van mij zal contact met je opnemen.” Je informatie kan na verwijdering nog wel enige tijd in de zoekresultaten van Google verschijnen, maar als iemand op de link klikt zal een error-melding verschijnen. De sites die ik van mijzelf verwijderd heb, zijn niet meer terug te vinden. Ook niet met Wayback (omdat de sites daarvoor te weinig bezoekers trokken).

Toegevoegd op 06 oktober 2019 14:14: tekst
Bronnen:
https://www.prezi.community/t/deleting-an-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100