Resultaten Google

Kan ik ervoor zorgen dat sites worden gevonden door Google? Als ik mezelf Google vind ik op de 11e pagina een artikel met mijn naam erin en ik zou het leuk vinden als die op de eerste blz. zou komen. Kan ik daarover mailen naar Google? Of iets anders doen waardoor de pagina eerder wordt gevonden door Google?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je moet zorgen dat de pagerank van die pagina's omhoog gaat. De beste manier is om een domeinnaam te claimen met jouw naam erin. En dan op dat domein ook je naam een paar keer voor bij te laten komen. Gegarandeerd dat je na een paar weken op nummer 1 staat.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/PageRank

Je kunt Google niet mailen, daar doen ze niets mee. Je pagina op de eerste pagina van Google is een kwestie van heel veel factoren. Een domeinnaam is handig, inhoud van de website is belangrijk, andere websites die naar jouw website linken is heel veel waard. Kortom dit kost een hoop werk en energie. Dit allemaal samen wordt SEO genoemd, in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie. Op html-site staan daar enkele artikelen over, bijvoorbeeld de 20 belangrijkste tips: http://www.html-site.nl/20-seo-tips-voor-beginners

Bronnen:
http://www.html-site.nl/20-seo-tips-voor-beginners

Makkelijkste manier is met Google Adwords reclame te maken. Dan kom je in zo'n geel reclameblok bovenaan de zoekresultaten. Anders moet je SEO gaan toepassen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100