hoe krijg ik "oude" resultaten als ik iets opzoek op internet?

Ik wil een foto van een pullover die ik een jaar terug op de outlet van webshop van Claudia Strater gezien heb, om die dan te laten nabreien. Het was een pullover van wol met de achterzijde in kant en in een mooi blauw. De pullover werd me toen verstuurd, maar is nooit toegekomen en nadien was hij dan uitverkocht.
Maar als ik "pullover kant wol Strater" intik, krijg ik resultaten van nu en nergens een foto van die blauwe pullover. Ik heb ook al geprobeerd met geavanceerd zoeken, dat lukt ook niet. is er een manier om "oude" resultaten te krijgen? Collectie 2017 heb ik ook al geprobeerd evenals outlet 2018. Dan krijg ik dezelfde resultaten maar de woorden "collectie 2017" of "outlet 2018" zijn dan doorstreept... (vraag me af waarom men dat doet, je vraagt toch expliciet die resultaten en dan doorstrepen ze het...)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Via Wayback kun je de oude websites van https://www.claudiastrater.com opzoeken. https://archive.org/web/web.php Bijvoorbeeld zomer 2017: https://web.archive.org/web/20170606221631/https://www.claudiastrater.com/ Maar ik zie dat Wayback in dit geval geen afbeeldingen van de pullovers bewaard heeft. Dus daar heb je weinig aan. Je zou nog bij Google – Afbeeldingen kunnen zoeken op: blauwe trui “claudia sträter” Met heel veel geluk is de pullover elders te koop (Bijvoorbeeld op Marktplaats). Google streept “outlet 2018” door omdat deze woorden niet op de gevonden website voorkomen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100