Ik kan opeens geen tv meer terugkijken en ook geen Netflix op mijn iPad, hoe kan dat?

Alles werkte normaal, ik kon Netflix, NPO of Kijk.nl gewoon kijken op mijn iPad. Vanmiddag werkte dat opeens niet meer. Ik krijg een wieltje te zien op een zwart beeld. YouTube kan ik echter wel kijken en ook internet, email en Facebook werken normaal.

Waar kan dit aan liggen? Mijn modem is oud, wellicht is de verbinding zwak, maar ook als ik er vlak naast het modem staat lukt het niet. Ik snap niet dat ik wel gewoon YouTube kan kijken, maar Netflix en NPO niet. Hoe kan dat?

Ik ben een digibeet, dus moeilijke vragen over routers ofzo, die snap ik niet. Kan iemand mij in Jip en Janneke taal advies geven? Ik kan wel inloggen op de sites van Netflix en NPO, maar bij het afspelen gaat het mis.

Toegevoegd op 15 juli 2018 19:29: omschrijving

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat heeft dan zeer waarschijnlijk te maken met dat de iPad even doet om de site te laden, dat wieltje betekent dat ’ie moeite heeft met het laden van de site. En - als je YouTube het wel doet - ligt het niet aan de wifi. Als je een ander technisch apparaat hebt - zoals een laptop - moet je die eens gebruiken. Als die het wel doet ligt het aan de ipad. Je kan er helaas op je iPad niks aan doen, vrees ik.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100