Wat moet ik doen om mij aan te melden voor facebook?

dit komt er telkens te staan: Helaas, je voldoet niet aan de voorwaarden om je te registreren bij Facebook.?????????????????????????????????????????????????

Toegevoegd na 20 minuten:
http://nl.tinypic.com/view.php?pic=33jpaf7&s=6


dit is dus mijn probleem: ^^

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

kijk eens goed op je alle velden juist hebt ingevuld. als je even laat weten wat precies het probleem is waarom het aanmelden niet lukt kan ik je beter helpen.

Dan zou er toch zeker bij moeten staan wat die voorwaarden zijn. of vergeet je de i ga akkoord met deze voorwaarden knop ?

Je moet minstens 13 jaar oud zijn... ben je dat wel?

Uit het privacy beleid van Facebook: "No information from children under age 13. If you are under age 13, please do not attempt to register for Facebook or provide any personal information about yourself to us." Oftewel, indien je jonger bent dan 13 probeer je dan niet te registreren op Facebook of ons persoonlijke informatie te verschaffen over jezelf. Oftwel, jonger dan 13 mag je niet deelnemen aan Facebook.

Ok je je hebt 1996 opgegeven als leeftijd dus dat kan het niet zijn. Hoe lang is je wachtwoord? Soms het het zo dat het tussen de 6 en de 12 getallen in moet zitten. Kun je kijken of je er eventueel voldoende letter/hoofdletters in hebt zitten? Een andere mogelijkheid kan te maken hebben met de browser. Met Opera kan ik zelf bijvoorbeeld niet inloggen op de T-mobile website, misschien is dat het probleem ook bij jou op Facebook met je internet explorer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100