Hoe kan je anoniem een email versturen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je al bekend bent bij de ontvanger met de email die je normaliter gebruikt, zou je een ander e-mailadres aan kunnen maken en met dat adres een mail kunnen versturen.

Verschillende websites bieden de mogelijkheid om een tijdelijk en anoniem e-mailadres aan te maken. Hier enkele voorbeelden: http://www.ikbenspamvrij.nl/ http://www.jetable.org/nl/index https://www.spamgourmet.com//index.pl?languageCode=NL http://www.mailfreeonline.com/free_anonymous_mail http://www.pomba.nl/anoniem.html Overigens loop je wel het risico dat het bericht door een spamfilter wordt tegengehouden, zodat je e-mail in de spammap belandt.

Anoniem versturen is heel lastig, omdat het ip adres van de pc/server waar de mail wordt verstuurd al word opgeslagen, en deze door de overheid is te traceren. Door gebruik te maken van het Tor netwerk of een ergens een open wifi hotspot te vinden (zonder registratie) wordt het heel lastig om de afzender te vinden. Daarnaast moet je dan een tijdelijk 'anoniem' mail account gebruiken en zsm weer verwijderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100