Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (3)

Als je al bekend bent bij de ontvanger met de email die je normaliter gebruikt, zou je een ander e-mailadres aan kunnen maken en met dat adres een mail kunnen versturen.
(Lees meer...)
6 jaar geleden
Verschillende websites bieden de mogelijkheid om een tijdelijk en anoniem e-mailadres aan te maken. Hier enkele voorbeelden:
http://www.ikbenspamvrij.nl/
http://www.jetable.org/nl/index
https://www.spamgourmet.com//index.pl?languageCode=NL
http://www.mailfreeonline.com/free_anonymous_mail
http://www.pomba.nl/anoniem.html

Overigens loop je wel het risico dat het bericht door een spamfilter wordt tegengehouden, zodat je e-mail in de spammap belandt.
(Lees meer...)
Pieter2011
6 jaar geleden
Anoniem versturen is heel lastig, omdat het ip adres van de pc/server waar de mail wordt verstuurd al word opgeslagen, en deze door de overheid is te traceren. Door gebruik te maken van het Tor netwerk of een ergens een open wifi hotspot te vinden (zonder registratie) wordt het heel lastig om de afzender te vinden. Daarnaast moet je dan een tijdelijk 'anoniem' mail account gebruiken en zsm weer verwijderen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding