Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik heb een eigen website, heb veel moeite gedaan om vindbaar te worden. Waarom is dit zo wisselend?

Het gekke is dat ik de ene dag op pagina 1 op plaats 6 in de zoekresultaten naar boven kom, maar de andere dag weer op pagina 12 plaats 4. Ik vind dit verschil nogal groot en onlogisch. Weet iemand waarom dit zo is?

Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
in: Internet
951
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
Het duurt in ieder geval een aantal weken totdat je überhaupt in de zoekresultaten staat (ca. 6 weken). Je staat wel in de resultaten, zeg je, maar steeds op een andere plaats. Misschien lost het probleem zich vanzelf op als je wat langer wacht, of misschien wisselt de content van jouw site (of van andere sites) zodanig dat andere sites vaak een andere ranking krijgen waardoor jouw plek in de zoekresultaten ook wordt beïnvloed. Wat sites met tips om je site beter vindbaar te maken op zoekmachines: https://000.nl/seo-tips/
https://www.webgenerator.nl/seo-tips/
https://www.seoguru.nl/handleiding-seo/seo-tips/ Het verbeteren van je vindbaarheid in zoekmachines heeft een naam, namelijk 'SEO'. Dat staat voor 'search engine optimization'. Succes!
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
Het is slim on trefwoorden voor je site in te stellen zodat je beter te vinden bent. Hoe vaker je site bezocht word hoe hoger je in de zoek resultaten lijst komt te staan.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Het is slim on trefwoorden voor je site in te stellen zodat je beter te vinden bent.

Hoe vaker je site bezocht word hoe hoger je in de zoek resultaten lijst komt te staan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding