Hoe krijg ik alle bladwijzers van andere personen uit mijn google account ?

Als iemand op google gaat op mijn laptop krijg ik automatisch hun bladwijzers in mijn bladwijzers te zien en krijg het niet verwijderd.
Alleen als ik ze 1 voor 1 verwijder of alle bladwijzers verwijderd. Maar als ik alle bladwijzers verwijder zijn die van mij ook weg, en ik ben bang als ik die van hun verwijder ook automatisch bij hun eigen verwijderd. dus dat hun favorieten ook bij hun thuis weg zijn, dat wil ik dus niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

loggen mensen in met hun eigen google account ? Dan even uitloggen en opnieuw inloggen onder je eigen naam je moet mensen laten inloggen onder hun eigen naam zodat hun bladwijzeer gescheiden blijven van die van jouw zie instellingen google gebruiken als gast aanvinken maar "iedereen mag persoon toevoegen? af vinken Daar kan je eventueel ook de personen die er al staan verwijderen en daarna alleen gast gebruik aanvinken Toegevoegd na 8 minuten: extra tip als je andere mensen op jouw pc dingen laat doen kan je aparte account aanmaken in windows. me hun eigen naam en WW of als het een willekeurig iemand is een gast account zonder WW Toegevoegd na 10 minuten: Geef die ander dan geen admin account maar een standaard gebruikers account en laat ze onder dat account zelf inloggen op hun chrome account

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100