Is het mogelijk 2 foto's te vergelijken en te zien of het dezelfde persoon is?

Via een online programma of iets in die trend.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt het op Pictrieve proberen: http://www.pictriev.com/fc.php Toegevoegd na 4 minuten: Voor 30 dollar: http://www.visualfacerecognition.com/ Toegevoegd na 2 uur: Wat ingewikkelder: Picasa Webalbums. Om een Picasa Webalbum aan te maken, heb je een Google-account of Gmail-adres nodig. Picasa Webalbums is voorzien van gelaatsherkenning. Open je webalbum en ga naar het tabblad Personen. Als je nu op de knop "Naamlabels toevoegen" klikt, zal Picasa alle hoofden tonen die het in de online albums heeft gevonden. Het programma toont groepjes gezichten waarvan het vermoedt dat het dezelfde persoon betreft.

Bronnen:
http://computertotaal.nl/apps-software/gez...
http://en.wikipedia.org/wiki/Facial_recogn...
http://www.npowetenschap.nl/nieuws/artikel...

Dat kan via Google. Kopieer met de rechtermuis de link naar de eerste afbeelding. Ga naar Google zoek iets triviaals en druk op afbeeldingen. Dan komt een fototoestel in het zoekvlak. Druk op dat icoontje. Je kunt nu de gekopieerde link invullen, of je kunt een foto op je pc laten vergelijken met alle afbeeldingen op het internet. Toegevoegd na 8 minuten: Ik probeer er screenshots aan toe te voegen, maar dat lukt niet.

Bronnen:
https://www.google.nl/search?q=aq&biw=1658...

Download de 2 foto's. Geef de eerste foto weer met Microsoft Office Picture manager, Verklein met verkleinstreepje rechtsbovenin _ Geef de tweede foto weer met Microsoft Office Picture manager, Verklein ook deze op de manier van de eerste. Dan kun je met de ingedrukte linkermuisknop de foto verschuiven en naast elkaar zetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100