Moet men voor een smartphone zelf een internet verbinding hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je bedoelt waarschijnlijk een internetverbinding thuis, toch? Nee, niet perse. Als je een mobiel abonnement bij een provider hebt afgesloten, beschik je wellicht over een databundel. Zónder wifi (internet thuis) kun je dan toch gewoon internetten totdat je databundel is verbruikt. Dat geldt ook voor je bel- en sms bundel. Het nadeel van alleen mobiel internet op je smartphone is dat het best wel eens erg traag kan zijn. Wifi thuis zou dat wel gemakkelijk zijn maar niet écht noodzakelijk. Echter bespaar je dan ook op je mobiele databundel. Heb je thuis óók geen PC, laptop of tablet tot je beschikking? Dan raad ik je een duur internetabonnement (Wifi), alleen voor je mobiele telefoon, dan ook af.

Nee. Met een smartphone en het juiste abonnement heb je verder niets nodig. Het kost je wel elke keer een stukje van je databundel als je verbinding gaat maken via internet. Het is ook mogelijk om via de wifi van anderen het internet op te gaan......

Kort gezegd, zolang je jou telefoon internet heeft met multiMedia, kun je het een smartphone noemen. Ookal heb je buiten geen internet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100