hoe geraak ik van mijn profielpagina naar mijn contacten op Skype?

Als ik Skype open kom ik op een pagina waarop links vermeld staat "mijn account" (dat ik ook kan wijzigen), bovenaan een aantal functies (info, prijzen, download, ondersteuning), dan uitleg hoe ik Skype mobiel kan gebruiken rechts, daaronder "functies beheren" en daaronder "gebruik" en daaronder accountgegevens (met een heel keuzemenu).
voor zover ik kan inschatten is dat mijn profielpagina. maar ik zie nergens hoe ik van daaruit naar mijn contacten geraak
ik kan ook alleen maar inloggen via een mij toegestuurde link (omdat ik mijn paswoord veranderd heb) maar niet met mijn nieuw paswoord. ik heb al een hulpvraag gesteld aan Skype, maar ze schijnen me niet te begrijpen en sturen alsmaar tips om mijn paswoord te wijzigen. Wat natuurlijk mijn vraag niet is. Ik heb het voor alle zekerheid één keer gedaan (omdat ik dacht : misschien is dat inderdaad wel de oplossing) maar het probleem blijft : ik kom op mijn profielpagina.als ik gewoon via het "skype"-inkoontje van mijn pc inlog, wil hij het wachtwoord niet aanvaarden (ook niet na wijziging). ik heb een aantal dagen gewacht maar het lukt nog steeds niet.
hoe geraak ik van die profielpagina nu naar mijn contacten voor een skype-to-skype gesprek?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Beste liveisgreat, Voor zover ik het probleem begrijp, is het makkelijk op te lossen. Zorg dat je Skype aan hebt staan en geselecteerd hebt, zodat het scherm actief is. Ga nu naar het hoofdmenu bovenin naar 'View' (Beeld). In het View menu moet je zorgen dat 'Contacts' (Contactpersonen) aangevinkt staat. Als je in het View menu 'Default View' (Standaard Weergave) ziet staan, klik daar dan op. Dit zou normaliter het probleem op moeten lossen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100