Met welke site / welk programma kun je gratis sites maken waarop je kunt inloggen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan een website maken met webklik.nl. Als je een inlog systeem wilt gebruiken kan je bij webhelpje eentje aanvragen (http://www.webhelpje.nl/index.php?d=10) er zijn uiteraard nog meer websites waar je inlog systemen kan aanvragen maar dit vind ik persoonlijk de makkelijkste. Op de website krijg je voor je inlog systeem een code. (iFrame) Plak deze in HTML bij het maken van een pagina op webklik. Gebruikers kunnen zich zonder dat jij iets hoeft te doen registreren. uiteraard kan je de instellingen veranderen op webhelpje zodat alles anders werkt of anders uit ziet. Hier is een voorbeeld: http://webhelpje.be/inlogsysteem/vb.php?c=1

actieforum of forumotion, dat word dan een forum maar je kunt er wel op inloggen. Toegevoegd na 1 minuut: Er zijn vast nog wel anderen, maar ik gebruik veel actieforum.

Op http://nl.wordpress.com/ kun je een eigen blog aanmaken en via een content management system (cms) geheel aanpassen dmv kant en klare templates die het uiterlijk bepalen en de lay out. Je kunt het uiteindelijk ook een back-up maken en exporteren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100