Hoe kan het dat ik mijn eigen website als een bestand moet downloaden wanneer ik hem wil openen?

Een tijdje geleden heb ik hier een vraag gesteld over re-direct van mijn website naar een ander adres. Antwoord was:

Dat werkte allemaal perfect, tot vanochtend toen ik ineens bij het openen van mijn website de melding kreeg dat het een onbekend bestand was en dat ik het moest downloaden (zie afbeelding). Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt. Hoe kan dit en hoe kan ik dit weer goed krijgen? Heb al temporary internet files ed allemaal verwijderd, maar zonder resultaat.

Toegevoegd na 25 minuten:
Bij Naam: staat overigens mijndomeinaam_nl ipv mijndomeinaam.nl . Wellicht dat het daardoor komt?

Toegevoegd na 3 uur:
Of misschien zit er iets fout in mijn html pagina maar dat kan ook haast niet omdat ie het eerst wel gewoon deed:
http-equiv="content-type">
index
content="0; url=http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/meandersvraag/">

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoi Meander, De html pagina is goed. De pagina zal werken op de meeste servers. Ik vermoed dat de oorzaak dan ook bij Mijndomein.nl ligt. Gisteren deed alle het nog, dus als je niks veranderd hebt dan zou daar alles nog steeds moeten werken. Ik zou even contact opnemen met de servicedesk. Mogelijk is de koppeling tussen je domeinnaam en je hostingpakket verbroken. Het probleem ligt in ieder geval niet aan jouw bestanden, die zijn allemaal goed. groet Wijnstein :-)

Bronnen:
http://www.mijndomein.nl/contact

Om een webpagina te benaderen moet op deze server altijd een bestand staan: index.html /default.html of 1 van de andere extenties als .php of iets dergerlijk. Als dit niet aanwezig is gaat de website niet worden weergegeven. Ik zou dit eens nakijken...

Het lijkt er op dat je niet verwijst naar http://www.yourdomain.com/index.html maar dat er een foutje zit in je redirect en je naar een onbekend bestandstype wordt gestuurd. Welk bestandstype krijgt het bestand wanneer je deze download?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100