Is er een site waar je een verjaardagkaart kan laten versturen door vreemden?

Mijn moeder is binnenkort jarig (16 april) en ze krijgt zelden een leuk kaartje opgestuurd. En op een gewone dag zitten er ook alleen maar rekeningen of reclamefolders in de bus. Nu leek het mij grappig om m'n moeder kaartje van vreemden te laten krijgen zodat ze toch leuke post krijgt.

Bestaat daarvoor een site dus waar je iemand die jarig of ziek is of jubileum viert of zomaar een kaartje mag ontvangen van een vreemde.

Sommige mensen vinden het leuk om af en toe zomaar een kaartje naar iemand te sturen die ze niet kennen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er is, zo ver ik weet, geen speciale site voor dit soort dingen. Wat je wel kunt doen is, mensen die je kent benaderen of ze een kaart willen schrijven en sturen bijvoorbeeld via facebook. Koop desnoods zelf een aantal kaartjes en laat ze ter plekke er iets op schrijven, zodat ze het niet vergeten. :-)

Als je er geen geld voor wil uitgeven, dan kan het helaas niet. Dan kan je alleen een e-card versturen. ( http://www.gocards.nl/?adwords=1&gclid=CNfF18r1070CFXMRtAodSX8AmA ) Als je wel geld wil uitgeven, is http://www.greetz.nl/kaarten/ een leuke site. De meeste kaarten zijn ongeveer 2-3 euro.

Zowat elke site kan dat. In het veld "Van" kan je elke willekeurig e-mailadres invullen dat je maar wil, of dat nou bestaat of niet. Hou er wel rekening mee dat replies naar dit onbestaande e-mailadres verloren gaan, of je kan zelfs toevallig een bestaand e-mailadres ingeven.

Ik ken een leuke website waar ze dat doen: The World Needs More Love Letters. Hij is wel internationaal, dus je moeder moet Engels kunnen lezen en je moet een verhaal hebben waarom je moeder het zo verdiend. Ik ben me er bewust van dat dit vier jaar later is, maar misschien vind je het nog steeds leuk om te doen. Het is een zeer leuk en lief idee! Oh en deze website heeft hetzelfde concept: http://www.postcardhappiness.com/postcard-happiness-project/

Toegevoegd op 16 juni 2018 15:52: tekst
Bronnen:
http://www.moreloveletters.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100