Hoe laat ik mijn computer internet verbinding maken via de kabel?

Als ik mijn computer opstart maakt deze automatisch verbinding met mijn draadloze netwerk. Graag zou ik willen dat mijn desktop computer gewoon verbinding maakt met internet door middel van mijn kabel. Dit kan ik wel veranderen door mijn draadloze netwerkverbinding te verbreken, waardoor mijn desktop verder gaat op mijn kabel internet. Weet iemand hoe ik ervoor kan zorgen dat hij niet meteen verbinding maakt met het draadloze netwerk, zodat ik niet telkens de verbinding moet verbreken na het opstarten. Bij voorbaat dank.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarschijnlijk is de knop 'automatisch verbinding maken' ingedrukt. Via het configuratiescherm - Netwerk en internet - Netwerkcentrum ka, je de netwerkinstellingen wijzigen.

Als je via de kabel wil zal je de kabel erin moeten stoppen en gewoon geen verbinding met het draadloze netwerk moeten maken. Dan krijg je automatisch een verbinding via de kabel.

Je moet gewoon de Wifi op je desktop uitschakelen. Dit doe je in Instellingen. Haal anders even het ronde stekkertje uit je router. Nu opnieuw opstarten en je zal zien dat je op de kabel zit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100