Waarom staat er zovaak op internet "fout op pagina" en wat voor soort fouten zijn dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit kunnen verschillende fouten zijn omdat een website is op gebouwd uit een html of php code met daarin verschillende codes zoals java of flash Kun je dus niet precies zeggen wat de fout is soms staat er een error code bij en dan kun je achterhalen wat de fout is

De aangeklikte vraag is dan inmiddels verwijderd. Toegevoegd na 1 minuut: in de oneindige wijsheid van de mods (of mag iets complimenteus ook niet:) ) Toegevoegd na 5 minuten: o internet in het algemeen. ja dat kan vanalles zijn bijv: een dns fout: internet is aangesloten maar de pagina's kunnen niet omgezet/vertaald worden.

Als je bedoelt bij willekeurige internetpagina’s en niet alleen op GV, dan heb je wellicht een verouderde browser. Welke browser en versie daarvan gebruik je? De fouten kunnen namelijk veroorzaakt worden door nieuwe programmeer methodes waarmee je huidige browser dan niet overweg kan. De browser weet dan simpel weg niet wat die ermee aan moet. Updaten naar een nieuwere versie moet het dan verhelpen. Link hieronder van Firefox 3.6.

Bronnen:
http://www.mozilla-europe.org/nl/firefox/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100