Als ik iemand verwijder in mijn Facebook-vriendelijst, heeft die verwijderde persoon dan nog volledige toegang tot mijn profiel?

Het lijkt van wel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je bij Facebook je profiel niet toegankelijk hebt gemaakt voor publiek (dus alleen voor vrienden) kan hij dit niet meer zien. Is net zoals op hyves: als je hem als vriend verwijderd, "gaat hyves ervan uit" dat jullie geen vrienden meer zijn. Jij wordt dus ook uit zijn lijst verwijderd. Als je het heel zeker wilt weten kun je nog even in zijn vriendenlijst kijken of je daar ook niet meer instaat

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100