Wat is de veiligste (meest anonieme) manier om filmbestanden te downloaden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou zeggen via nieuwsgroepen en dan inderdaad met encryptie zoals hiervoor aangegeven werd. Om dit het beste te laten werken heb je wel een betaald account nodig bij een nieuwsgroepprovider, maar dat is dan bij voorkeur een Nederlands bedrijf dat aan allerlei privacyregels gebonden is. Zo mogen je gegevens niet zomaar vrijgegeven worden. Het voordeel van bovenstaande methode is dat het vrij vlot kan gaan met downloaden, een DVD binnen een uur binnen hebben is bijvoorbeeld heel goed mogelijk. Downloaden van muziek en films is in Nederland inderdaad (onder voorwaarden) legaal, het downloaden moet voor eigen gebruik zijn en je mag 'slechts enkele exemplaren' maken van de thuiskopie die je op deze manier creëert. Zie eventueel link voor meer informatie.

Bronnen:
http://www.binaries4all.nl/

Met encryptie en via een proxy.

Waar ben je bang voor? In Nederland is downloaden niet illegaal. Nog niet....

Ik begrijp het hele download gedoe niet? Het is traag en kost je persoonlijk veel tijd. Tussen de 10 en 25 euro kan ik elke film kopen die ik wil. Waarom dan toch dat gedoe? Als ik echt een film wil zien die me te slecht lijkt om te kopen huur ik hem voor 5 euro. So what?

Een meest anonieme manier om filmbestanden te downloaden is er niet, het blijft namelijk via internet en daar kun je helaas niet anoniem op terecht. Tenzij je je eigen IP adres via een programma constant laat veranderen. Via niewsgroepen, is het inderdaad mogelijk om wel snel en veilig (voor je computer) om te downloaden. Een aanrader is http://eweka.nl/. Deze kost 7.50 per maand. De informatie over het gebruik van nieuwsgroepen is het inderdaad handig om http://binaries4all.com te bezoeken.

Bronnen:
http://binaries4all.com
http://eweka.nl/

eMukle via obfuscated connections is ook redelijk anoniem... Je bent op het internet idd in zoverre nooit anoniem, omdat je IP-adres altijd bekend is (door TCP/IP die moet weten naar welk IP adres je pakketjes moeten). Wel kun je onduidelijk maken WAT je aan het downloaden bent. Dit is wat protocol obfuscation doet.

Bronnen:
http://wiki.emule-web.de/index.php/Protoco...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100