Hoe verhoog ik mijn download snelheid?

Als ik een test doe om te kijken hoe snel mijn internet is kom ik uit op rond 10 mb/s, maar als ik iets download gaat dat maar op een snelheid van 500 kb/s of als ik geluk heb 1 mb/s. Hoe verhoog ik deze snelheid?

Toegevoegd na 15 minuten:
http://www.speedtest.net/my-result/2846490187

Weet jij het antwoord?

/2500

Jouw gemeten snelheid is wellicht 10mbit/s, jouw downloadsnelheid wordt berekent met mbyte/s, dus hoe dan ook gaat het maximaal om 1/8ste van de snelheid die jij momenteel verwacht. Globaal maximum van 1.25mbyte/s dus. Wanneer je deze snelheid niet behaald wordt, let op de volgende factoren: - Draadloos werkt trager/instabieler dan met draad - De plek waarvandaan je download moet wel voldoende snelheid geven - Je modem moet netjes aangesloten zijn/dichtbij de hoofdaansluiting van je huis

Bronnen:
www.uservice.nl

niet eigenlijk, tenzij je een duurder abbonement neemt ? Maar de score van 500 kb of 1 mb is waarschijnlijk je upload speed ? wat vrij normaal is die van 10 mb is je download snelheid en als je daarnaast ook nog een wireless werkt kan het trager zijn dan met draad probeer deze site eens www.speedtest.net en zet je resultaten hier eens neer ?

Bronnen:
http://www.speedtest.net/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100