Waar kan ik gratis een beautyblog maken?

Ik wil een eigen blog maken over beauty maar bij heel veel sites moet ik dan of betalen of het kan gratis maar dan heb ik niet een eigen naam, dan is het: mijnnaam.naamsite.nl . Dit wil ik niet, en ik wil het wel gratis. Dit zijn misschien een beetje veel eisen, maar ik wil een goede beautyblog.

Weet jij het antwoord?

/2500

Meteen een eigen domeinnaam zonder kosten is bijna niet mogelijk. Maar als je echt zo graag een blog wilt zul je er iets voor moeten doen. Veel mensen dromen namelijk van een (beauty)blog en er zijn ook veel concurrenten. Wat je wel kunt doen is dat je een eigen pagina aanmaakt met bijvoorbeeld WordPress, Blogger etc. Als je deze blog dan hebt opgestart en je in 90 dagen, 3 maanden dus, meer als 25 views haalt dan kun je een .tk domein aanvragen. Dat kan doormiddel van deze site: http://www.dot.tk/nl/index.html Deze manier is wel gratis maar je moet er hard voor werken en een goed blog maken.

Helemaal gratis gaat niet lukken, tenzij je een domeinnaam wilt hebben dat eindigt op .tk maar dat neemt niemand serieus. Op blogspot.com kin je een site openen en bij mijndomein.nl kun je een domeinnaam kopen die je kunt doorsturen naar blogspot.com. Dan ben je voor 10,- per jaar het mannetje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100