hoe schakel je het uit dat de windows live mesenger start als je hotmail bekijkt?

het is nogal vervelend

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je MSN opent dan kun je naar Extra -> Opties.. en dan aanmelden. Kijk maar eens wat daar allemaal aangevinkt staat bij je en schakel de dingen die je niet wil uit. Succes:)

W.L.M. is gewoon en programma als andere. Je kan het dus van de PC verwijderen. Het is er indertijd opgekomen omdat je het gedownload hebt bij installatie van Live Mail. Net als Hotmail en nog wat andere is Messenger er een onderdeel van. Het verwijderen heeft geen gevolgen voor de andere onderdelen van L.M. Dus: ga naar Programfiles (via Verkenner danwel Mijn Computer) en verwijder de map Messenger. Maar let op: Messenger staat in twee mappen. Als afzonderlijk programma (tussen de en andere programma"s beginnend met een M) en onder Windows Live. De eerste moet je nemen. Bij mij werkt het maar voor de zekerheid is het beter na de verwijdering naar de Prullenbak en het daar te laten staan tot, om te controleren of alles nog naar behoren werkt. Wil je het programma later alsnog terug dan kan je het weer afzonderlijk downloaden. Veel succes en plezier met de nieuwe configuratie (die je natuurlijk even opslaat mbv Systeemherstel (controlepunt maken) onder Systeemwerkset welke map te vinden is via Buroaccessoires in het Startmenu)

Dat hangt er vanaf of alleen het schermpje omhoog komt of dat je ook daadwerkelijk wordt aangemeld? Ik weet alleen de oplossing voor het laatste, dan kun je automatisch aanmelden uitzetten. Verder kun je erover denken het programma te verwijderen als je het niet vaak gebruikt. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100