Bestaat er een website, waar je een willekeurig woord kunt intypen en waarvan de betekenis van dat woord in de diverse talen zichtbaar wordt?

Toegevoegd na 4 uur:
Ik wil dus niet weten dat "Tas" in het Engels "Bag" betekent, maar wil weten of het woord in - bijvoorbeeld - het Engels zelf bestaat en wat de betekenis daar dan van is. Dat lijkt me reuze interessant. Zo zou ik meerdere woorden in diverse talen willen kunnen controleren.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt hier kijken http://www.vertalen.nu/ en voor russisch http://www.woordenboek.eu/vertaling/Russisch/ Helaas gaat het niet tegelijk in alle talen en die heb ik ook nooit ontdekt.

Je kunt Majstro.com eens proberen. Op die site kun je een woord opgeven en krijg je de vertaling in de gevraagde taal. Onder het woord staat steeds een klikbare lijst met talen waarin de vertaling van je woord ook beschikbaar is.

Bronnen:
http://www.majstro.com/Web/Majstro/dict.ph...

Google Vertalen; http://translate.google.nl Naar meer dan 50 talen vertalen.

http://translate.google.nl lijkt me het beste

Op de website in onderstaande link is het mogelijk om een woord in te tikken. Er wordt dan in allerlei talen gezocht of er iets te vinden is. Klik dat op het vlaggetje naast het woord om te zien wat er in die taal over te vinden is.

Bronnen:
http://www.thefreedictionary.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100