hoe los ik dit internet probleem op?

Mijn internet op me laptop heeft het altijd goed gedaan, alleen de laatste tijd valt hij vaker weg. Ik moet dan weer een nacht wachten en dan doet hij het weer. Ik vraag me af wat het probleem is. Ik heb het al geprobeerd met probleemoplossing en daar gaf hij een paar foutmeldingen (zie foto). Ik heb alleen niet veel verstand van de computerwereld maar als ik iets niet snap laat ik dit wel weten. Als mijn internet het dan niet doet staat er dat hij WEL verbonden is, maar GEEN internettoegang heeft. Op andere computers of mobiele apparaten doet het internet het uitstekend het is alleen deze laptop. Ik heb een Asus.

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer de driver (het stuurprogramma) voor je draadloze netwerkadapter opnieuw te installeren. Heb je vragen, stel ze gerust in de reacties op dit antwoord. Succes!

Als ik dat heb doe ik altijd alle stekkers 10 minuten uit de router en dan naar de 10 minuten doe ik de stekkers er weer in en dan ga ik kijken of er weer een internet verbinding is. groetjes

Ga op een ander kanaal zitten met je router...vaak is kanaal 14 wel rustig..het kan namelijk zijn dat meerdere mensen in jou buurt het zelfde kanaal gebruiken..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100