Hebben jullie een idee wat deze site nog interresanter kan maken?

Ik heb zelf namelijk dit als leuke idee:
- Het totaal van alle gegeven antwoorden van iedereen en totaal van gestelde vragen.
- Aantal leden online
- en de beste vraag van de week of maand.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

een manier dat als ik midden in een vragenlijst een antwoord geef ik niet 12 keer op backspace hoef te drukken om naar een volgende vraag te komen

Een soort van beloning voor je punten.

Soortgelijke vraag heb ik gisteren ook al gesteld.

Uitgebreidere gebruikersprofielen. Ik bedoel dat je een soort status krijgt als je een hoge score hebt. vb: 100 punten = newbie 10000 punten = einstein Lijkt me wel leuk, je ziet het vaak op forums.

Dat gesloten vragen door andere mensen geopend kunnen worden/opnieuw gesteld wanneer iemand denkt een ander / beter / nog niet genoemd antwoord te hebben.

Ik zou graag de antwoorden willen kunnen sorteren op positieve beoordelingen (althans die optie heb ik nog niet gevonden), zodat de beste antwoorden bovenaan staan en ook dat het antwoord dat als beste is gekozen door de vraagsteller per definitie bovenaan staat. Verder zouden url's in het bericht zelf ook aanklikbaar moeten kunnen zijn, misschien met een soort bb-code: [url=http://www.google.nl/]Klik hier[/url]. Als je bang bent voor misbruik, maak je ze gewoon allemaal "nofollow".

een moelijkheidsgraad van de vragen kunnen instellen. en op basis daarvan punten voor het beste antwoord toekennen. bijv. easy - 5 punten medium - 15 punten hard - 25 punten een soort gelijk concept heeft experts exchange bijvoorbeeld. (zie bron)

Bronnen:
https://secure.experts-exchange.com/whyItW...