Op mijn computer heb ik opeens helemaal geen internet meer, maar op mijn laptop wel. Als ik naar netwerkverbindingen ga zie ik ook niks meer staan?

Ik zie geen verbindingen meer staan als ik naar netwerkverbindingen ga, wat moet ik doen? Hoe krijg ik me internet weer terug?

Toegevoegd na 2 uur:
Opeens doet onze huistelefoon het ook niet meer, bellen en internet gaat met Telfort.

Toegevoegd na 23 uur:
Als ik (op Windows xp) naar Start > Configuratiescherm > Netwerk- en Internet-verbindingen > Netwerkverbindingen ga, dan krijg ik maar één verbinding die ik nooit gebruik en het niet doet, meestal hoor ik er dan nog twee te krijgen die ik gebruik, maar die zijn helemaal verwijderd, en dat kan niet eens, dus ik weet niet wat ik nu moet doen, ik heb al geprobeerd een nieuwe verbinding aan te maken maar niks werkt, help me aub..

Weet jij het antwoord?

/2500

In het geval dat het netwerk niet bekend is bij je computer, moet je het handmatig toevoegen. Dit probleem had ik zelf ook. 1. Configuratiescherm 2. Netwerkcentrum 3. Draadloze netwerken beheren 4. Toevoegen Succes X

Je router zit waarschijnlijk vast , effe de router uitzetten en na ongeveer 10 seconden weer aanzetten Toegevoegd na 9 uur: Omdat de Telefoon het ook niet doet , dacht ik aan de router. Het Icoon , in verbindingen komt automatisch als als de Computer een Netwerkkaart "ziet" a Herstel de netwerkkaart driver in computer - eigenschappen - hardware , door deze te deinstaleren en opnieuw te instaleren . b Bij losse netwerkkaart (zet de PC uit) netwerkkaart er uit , PC aan en effe opstarten , daarna pc uit en netwerkkaart terug plaatsen. c bij vaste netwerkkaart , in bios kijken of die ingeschakeld staat Het kan software of hardware fout zijn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100