Hoe wordt je populair op twitter?

Jaloers kijk ik wel eens naar die mensen die loads of followers hebben. Hoe doen ze dat? Ik specialiseer mijzelf in gekke voorvallen, humor en sites. Kunnen jullie mij helpen? (volgen mag ook ;-))

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1. Vertel iedereen dat je een twitter account hebt en maak dus reclame voor jezelf. Wees vriendelijk voor de mensen die je volgen op twitter en blijf ook jezelf. Maar ga vooral niet spammen op twitter. 2. Een foto van jezelf toevoegen op je profiel geeft een meerwaarde en mensen zullen sneller gaan kijken naar je twitter profiel. 3. Liefst je eigen naam nemen op je twitter account. Zo word je eerder serieus genomen dan als je een of andere belachelijke nickname kiest. 4. Koppel RSS feeds aan je twitter account die tweets sturen van updates. Zorg ervoor dat je leuke en unieke feeds gebruikt. Bijvoorbeeld feeds van je Youtube account met leuke filmpjes. Gebruik wel niet te veel feeds en hou het dus persoonlijk. 5. Ga op zoek naar interessante personen om te volgen op twitter die een unieke content hebben. Promoot ook het werk van anderen op twitter. Maar ga ook niet overdreven twitteren als je anderen promoot. 6. Ga geen frustraties over collega's of je werk spuien op twitter. Twitter is net zoals facebook of andere sociale netwerksites een medium toegankelijk voor iedereen. Pas dus op met wat je twittert. 7. Zo kan je internationaal gaan twitteren. Je zal mensen "ontmoeten" die aan de andere kant van de aardbol wonen. 8. Er zijn verschillende tools beschikbaar die het gebruik van twitter leuker en handiger maken. Statistieken bekijken over hoeveel mensen geklikt hebben op een link op je twitterpagina kan leuk zijn! 9. Zoek naar onderwerpen die met jouw onderwerp te maken hebben met de zoekfunctie van twitter. 10. Volg andere mensen ook als ze jou volgen maar maak geen gebruik van auto followers op twitter. Gebruik ook geen auto direct messages op twitter want dit wordt niet gewaardeerd. Zorg ervoor dat je een gerespecteerd twittergebruiker blijft. 11. Als je bijvoorbeeld facebook, netlog, hyves of een blog hebt kan je deze met elkaar integreren zodat nog meer mensen komen kijken op je twitter profiel. 12. Zorg dat je af en toe je paswoord verandert en niet vertelt wat je paswoord is aan iemand via email oid. 13. Om populair te blijven kan je best regematig nieuwe tweets toevoegen en je profiel onderhouden. S U CC E S .!!!

Bronnen:
http://www.leerwiki.nl/Hoe_word_je_populai...

Als je populair bent in het leven, ben je meteen ook populair op Twitter, ben je dat niet in het normale leven, dan is het heel hard werken op Twitter om populair te worden...

Zorgen dat je interessante mededelingen hebt en met populaire twitters in verbinding staat. Makkelijk zat, maar niet eenvoudig als je geen BN'er bent. Wat is he twitteraccount? Ik wil je wel volgen hoor :-)

Door veel mensen te volgen, gaan mensen je zelf ook volgen.

Een paar pikante foto's, en de rest gaat vanzelf!

Ik heb zelf 2685 followers. Is dat genoeg om advies te mogen geven :-)) Die mensen die "loads of followers" hebben outsourcen dit aan ons. Wij verlenen een service genaamd Social Marketing. Wij worden dus door bedrijven, ondernemers gecontacteerd om een succesvolle twitter op te zetten en te beheren. Een goede tip is om je twitterlink in al je correspondentie te vermelden. Bijvoorbeeld in je email als signature. Succes!

Bronnen:
http://www.twitter.com/levien

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100