Is er in hotmail een knop ''ongelezen e-mails''?

Ik heb namelijk 7 ongelezen e-mails die ik niet terug kan vinden en die wil ik verwijderen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In Windows Live Mail zit er wel zo'n knop. Die zit in het livepakket bij msn.

Nee, helaas heeft hotmail die functie (nog) niet uitgevonden. Dat word zoeken dus... Suc-6

Ik ben niet zo bekend met Hotmail, maar kan me niet voorstellen dat je niet een zoekopdracht kunt maken waarbij je aangeeft dat je alleen ongelezen mailtjes wilt vinden. Dus ga naar zoeken en kijk of er een mogelijkheid tot 'geavanceerd zoeken' of 'uitgebreid zoeken' is en bekijk of je ongelezen als voorwaarde kunt opgeven.

Het zit er niet in. Mogelijk dat het in een 'paid' account wel zit. Een andere mogelijkheid is, om je account binnen te halen in een Gmail omgeving of Outlook (express)/andere mail omgeving.

Die zit niet in hotmail. Ik weet niet hoelang dat er al staat. Maar je kunt terug in de geschiedenis bij je postvak in. Om daar ze alsnog te verwijderen. Wat ook wel eens gebeurt is dat er staat '.. ongelezen berichten' terwijl je alles gelezen hebt. Dat is soms een tijdelijk foutje. Vaak gooi ik dan een stuk of 10 oude mailtjes die nog in mijn postvak in staan weg (die ik al gelezen heb). En dan is het vaak opgelost. (Soms duurt het een dag en dan is de fout alsnog herstelt). Hopelijk heb je hier wat aan .. en ben ik niet te vaag ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100