hoe kan ik vermijden dat mn pc alle bijlagen van yahoo als gevaarlijk beschouwt?

Om het even of ik I.E. of Mozilla gebruik, ik kan nu geen enkele bijlage meer openen vanuit mijn Yahoo. Ik krijg de melding van Windows Defender dat er een virus in zit, en als ik klik op "meer informatie" krijg ik een melding dat deze info niet gevonden kan worden.
Heb al bij defender gekeken of ik dit niet kan veranderen, maar ik zie nergens een mogelijkheid om de instellingen te wijzigen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

mischien heb je hier wat aan ? zie eerste link windows defender is eigenlijk zo langzamerhand een oud project van microsoft dat vervangen wordt als je al een gewoon virus scanner hebt heb je deze niet nodig probeer de microsoft security essentials 2de link als virus scanner dat neem de rol over van windows defender en is een gratis prima virus scanner zonder lastig serienummer verlenging periodes etc etc en het is van microsoft zelf dus ze moeten wel kwaliteit leveren. Toegevoegd na 5 minuten: oops linken zijn omgedraaid

Bronnen:
http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows...
http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows...

Je kunt beter Windows Defender wegdoen en Microsoft Security Essentials intalleren. Helemaal gratis en hij scant perfect.

Bronnen:
http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100