waar (buiten windows live) kan je gratis een e-mail maken waarop je kan kiezen wat er achter de @ komt? (zie uitleg!!!!!!!!!!!)

bij hotmail staat er: @hotmail
bij gmail staat er: @gmail
bij windows live staat er: @live of kan je kiezen.
maar ik snap niet hoe je je e-mailadres bevestigd bij live, dus bestaat er een ander gratis e-mailservice waar je kan kiezen wat er achter de @ staat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat achter de @ staat, is deel van de domeinnaam. Alleen als je de houder bent van zo's domeinnaam, kun je dat in je e-mailadres gebruiken. Een domeinnaam is in principe niet gratis. Als je dus bladiebla@jouwnaam.nl wilt hebben, zul je dus eerst de domeinnaam moeten vastleggen.

kijk eens op moerstaal.nl kun je zelf kiezen uit een lijst welke domeinnaam je wilt

je zult zoals bij bovenstaande reacties te lezen valt een domein moeten bezitten. je krijgt hier bij de meeste hosting bedrijven een website bij (of een website met gratis email). http://www.mijndomein.nl/step1 hier kun je een naam invoeren en dan word er gecontroleerd of het domein nog vrij is hieronder een lijstje van wat nog beschikbaar is met jouw naam. iemand04.nl iemand04.com iemand04.be iemand04.de emand04.info iemand04.biz iemand04.net iemand04.org iemand04.tv iemand04.eu iemand04.mobi iemand04.me iemand04.co iemand04.co.uk iemand04.name iemand04.at iemand04.cc iemand04.jp iemand04.es iemand04.in iemand04.nu er zit echter wel verschil in prijs (per jaar) .co kost bijvoorbeeld 50 euro .nu en .ch kosten 40 euro .cc kost 27.50 .nl en .eu kosten 20 euro ga ook even kijken bij andere hosting providers. het voordeel van gmail, hotmail, live, yahoo en aol is dat dit gratis is. vandaar dat veel mensen hiervoor kiezen (al betaal je eigenlijk met je privacy want ze tonen reclame en verkopen de gegevens die je invult aan die reclame bedrijven).

Bronnen:
http://www.mijndomein.nl/step1

kijk eens op www.moerstaal.nl daar kan je uit 1893 verschillende dingen achter de @ kiezen.. let wel, als je je aanmeld voor zon (gratis) adres, is het puur een doorgeefluik, in andere woorden, je moet nogsteeds een gmail/hotmail/e-mail van je provider hebben, want je mail komt daar in de inbox aan. zo had ik een aantal jaren terug wizard@microshit.nl, een ander nadeel van de gratis dienst is trouwens, dat je het elke 6 maanden moet verlengen, ze hebben ook "abonnementen" met een website etc erbij, deze hoef je niet te verlengen, maar wel betalen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100