Raakt youtube nooit vol ?

Kan de beschikbare ruimte voor filmpjes niet vol raken op youtube ?

Weet jij het antwoord?

/2500

De bestanden (filmpjes) die je upload die worden door youtube digitaal opgeslagen. Het internet kan nooi vol raken. Jouw computer kan de site youtube ook gewoon goed en snel laden omdat ze die bestanden allemaal op een apparte pagina hebben gezet waardoor er elke keer maar een bestand wordt geopend (het filmpje afspelen) Als je nog vragen hebt zet het dan bij de reacties.

Nee youtube raakt nooit vol. Er kunnen altijd nieuwe servers toegevoegd worden.

Youtube kan gewoon vol raken, echter zal men als men de site interessant wil houden altijd weer ruimte hardeschijfruimte bijkopen. Toegevoegd na 17 seconden: -ruimte Toegevoegd na 5 minuten: Leg even uit wat er niet klopt als je mint. Toegevoegd na 17 minuten: http://www.geek.com/articles/news/youtube-growing-at-20-hours-of-new-video-content-per-minute-20090522/ Per dag (2009) kwam er 21TB bij.

De servers van YouTube kunnen vol raken. Maar omdat YouTube nu overgenomen is door Google.. Zal dit niet gebeuren, ze kunnen zo nieuwere servers en harde schijven bijkopen. Waarom zou Google nooit vol raken aan zijn opgeslagen informatie op het web?

Wist je dat? 1. Elke minuut worden op de website YouTube zestig uur video geüpload. Dat materiaal komt overeen met meer dan 300.000 bioscoopfilms per week. 2. Die content zou bovendien 3.600 televisiestations toelaten om het hele jaar door continu, zonder ook maar één onderbreking, operationeel te zijn. 3. Elke dag worden op YouTube gemiddeld 4 miljard filmpjes bekeken. Dat zijn er 1.000 miljard per jaar, een stijging met 25 procent op acht maanden tijd. 4. YouTube heeft 800 miljoen geregistreerde gebruikers. Dat zijn er even veel als Facebook leden heeft. 5. Samen kijken ze 3 miljard uur video per maand. Dat zijn samen 340.000 jaar. 6. Het populairste YouTubekanaal is dat van RayWilliamsJohnson, een student rechten die commentaar geeft op andere op YouTube geposte video’s. Hij heeft 5.233.190 abonnees. In totaal werden zijn filmpjes 1.568.926.643 keer bekeken. Ter vergelijking: het YouTubekanaal van nieuwszender CNN heeft 54.258 abonnees, het Disney-kanaal 141.127. 7. Steeds meer mensen bekijken YouTube vanop hun smartphone. Waren er dat begin 2011 nog 200 miljoen per dag, dan was dat cijfer eind vorig jaar alweer verdubbeld. 8. De meest bekeken video aller tijden is er een van het Canadese tieneridool Justin Bieber. Het filmpje nadert de kaap van de 700 miljoen views. De rest van de top 10 staat hier. 9. Een aantal mensen verdient grof geld aan YouTube: Charlie bit my finger is een 56 seconden durende videofilm op YouTube die sinds 2007 niet minder dan 390 miljoen maal is bekeken. De Brit Howard Davies-Carr filmde zijn beide kinderen en postte de film op het videoplatform opdat de peter van het duo, die in de Amerikaanse staat Colorado woont, hem zou kunnen bekijken. Omdat het filmpje advertenties aanbiedt heeft Davies-Carr er ondertussen al 110.000 Britse pond aan verdiend. Hij biedt nu ook Charlie bit me-producten aan. 10. Anderen werden veeleer bij toeval beroemd, maar ook zij wisten in de meeste gevallen grof geld te verdienen. De 18-jarige Gary Brolsma gaf voor zijn webcam een expressionistische versie van de Moldavische popsong Dragostea dit teiten beste. Grolsma trad daarna op in verschillende commercials, muziekvideo's en tv-shows, waaronder South Park. Hij nam ook een cd op --Niet geheel een antwoord maar wel leuk om te weten.--

De beschikbare ruimte groeit continue. En wel keihard. Er wordt namelijk continue schijfruimte bijgeplaatst. Een vergelijkbare vraag zou zijn: 'Raakt de benzinetank van je auto nooit leeg?' Als ie bijna leeg is, gooi je er toch ook weer wat bij?

Het raakt wel vol, maar gewoon servers erbij plaatsen, om het tekort weer aan te vullen. Als jij je trofeekast vol hebt staan koop zet je er ook een nieuwe naast. Een leuk weetje: Het dataverkeer van YouTube is net zo groot als dat het hele internet in 2000

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100