Als je een ISDN-aansluuiting wilt wijzigen in InternetPlusBellen,hoe lang kun je dan niet over internet beschikken tijdens het overzetten?

Ik heb gehoord, dat het nogal wat voeten in de aarde heeft, als je een ISDN-aansluiting wilt opzeggen en daarvoor in de plaats bijvoorbeeld InternetPlusBellen wilt. Kan iemand een tip geven, zodat de internetafsluiting tijdens de overzetting zo kort mogelijk is?

Toegevoegd na 50 minuten:
Het gaat om een abonnement Zakelijk Belvrij Altijd i.c.m. ISDN. Ik bel echter zeer weinig met de vaste aansluiting en dit abonnement kost mij 90,50 per 2 maanden. (In 2 maanden bel ik gemiddeld 2 uur). De internet-aansluiting komt hier nog bij!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik begrijp niet waarom je je ISDN wilt opzeggen. Kun je niet gewoon je abonnement uitbreiden? Volgens mij hoeft er niets te worden afgesloten. Er hoeft alleen tegen de computer te worden "gezegd" dat hij ook internet moet doorgeven. Toegevoegd na 2 minuten: Het is allang verleden tijd dat er allerlei kabels moeten worden omgesoldeerd. Ook als je via je telefoonlijn naar een andere provider gaat merk je dat niet. Het enige wat dan verandert is dat een ander de rekening stuurt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100