waar kan je een gratis site maken en dat bezoekers een profiel kunnen hebben? (dat ze kunnen inloggen en dan een eigen pagina hebben)

Toegevoegd na 48 seconden:
zoals op goeie vraag heeft iedereen een profielpagina.
maar ik wil dan wel dat je op die site tekst en foto's,... kan zetten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Kijk eens bij www.punt.nl succes

je kan wordpress gaan gebruiken. installeer wordpress en gebruik een van de standaard templates. standaard is het administrator account als aangemaakt. vervolgens kan je zelf gebruikers gaan toevoegen. ook kan je hierbij plugins installeren zoals: http://wordpress.org/extend/plugins/buddypress/ google maps integratie, gebruikers kunnen hun lokatie doorgeven. http://wordpress.org/extend/plugins/share-and-follow/ twitter en facebook integratie voor gebruikers van je website http://wordpress.org/extend/plugins/adsense-insert/ google adsense , om geld te genereren met reclame op je website http://wordpress.org/extend/plugins/gtrans/ google translate. om je site te vertalen voor bezoekers uit het buitenland. zoals je ziet kan je de website met de verschillende plugins helemaal aanpassen zoals je wilt met de meer dan 2500 plugins voor als je de website maakt met wordpress. http://wordpress.org/

Bronnen:
http://wordpress.org/

www.zikle.nl :)

op www.freewebs.com . Het is alleen best lang geleden dat ik er gebruik van heb gemaakt, en ik weet niet of er intussen dingen veranderd zijn.

Bronnen:
www.freewebs.com

Ik werk vooral met uCoz.com. Mooi controlepanel en een goede templates.

Probeer eens Socializen, dat is net zo iets als Hyves

Bronnen:
https://socializen.online/register?ref=Zohra

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100