Kun je Spotify nu opeens alleen maar starten met een Facebook-account?

Toegevoegd na 1 minuut:
Ik heb de gratis versie van Spotify al heel lang. Nu moet ik opeens inloggen met een account en DIE kan je alleen via Facebook maken. Waar komt dat opeens vandaan?
Of doe ik ergens iets fout?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt gewoon je Spotify accound blijven gebruiken. Het is een nieuwe mogenlijkheid om je Facebook accound er ook voor te gebruiken. Zelf zou ik daar geen gebruik van maken want het enige wat Facebook wil zijn gegevens van je ( ook al zijn het enkel wat nummers) Spotify verdiend daar waarschijnlijk geld aan en Facebook krijgt geld om de zooi door te verkopen. Pas op met Face book!! (het is tenslotte wereldwijd).

Facebook wil heel zoveel mogelijk externe pagina's aan zichzelf gekoppeld hebben, om zo een heel uitgebreid interesseprofiel van jou samen te stellen. Zo weten ze exact welke muziek jij luistert (en via tal van andere sites nog veel meer zaken). Doel: Reclame kan gerichter aan jou worden aangeboden, waardoor de waarde van Facebook stijgt. Voor mij een reden om niet buiten Facebook in te loggen via Facebook. (Overigens, door ingelogd op Facebook te blijven, en naar een andere pagina te surfen waar het 'vind ik leuk'-knopje op staat, wordt het bezoek aan die site ook gelogd door Facebook (ook al druk je niet op dat duimpje).

nee hoeft niet. Toegevoegd na 27 seconden: nee. bij mij werkt die nog wel gewoon gelukkig ;S weird Toegevoegd na 28 seconden: nee. bij mij werkt die nog wel gewoon gelukkig ;S weird

Bronnen:
Eigen ervaring

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100