Waarom melding 'config kan IP adres niet vinden'? Dit bij Experia-box en Icidu netwerkadaptor. Deze melding krijg ik af en toe, vooral bij opstarten.

Let wel: Meestal is verbinding snel, soms wel 5 dagen achter elkaar. Maar het gebeurt ook dat bijvoorbeeld om de dag ik die melding krijg.
KPN zegt dat de oorzaak zit in de 'vreemde' adaptors. Ik heb die van KPN zelf gebruikt, maar deze zijn bijzonder traag en doen het soms helemaal niet.
Daarnaast zegt KPN dat mijn modem te ver van het ingangspunt van KPN staat. Maar waarom heb ik - als mijn PC het internet wel oppakt via die Icidu adaptors - wel een snelle en makkelijke verbinding? (Ik hoef namelijk geen kabel door mijn huis te trekken.)

Graag jullie reactie. Mijn dank zal groot zijn.

René

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik heb hetzelfde opgelost door er toch maar een router tussen te zetten.linksys E1000.niet duur.op je usb schijfje ga je eerst WPS downloaden,dan je router install.je haalt de stekker uit de kpn box.sluit de router aan met de blauwe kabel in de gele ingang,en op je kpn box.je zet dan de router en de kpn box aan,WPS aanklikken dan druk je 2 sec op het knopje op je usb stick en 2 sec op het middelste knopje van de router.en het werkt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100