Ik wil graag op Google.com op zoek gaan naar iets in de VS, maar hoe ik mijn instellingen ook verander, ik kom telkens bij Google.nl uit. Wat doe ik?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voeg toe: in the USA Als dat niet werkt staat links misschien "alleen in het Nederlands" zoeken aan, even uitklikken dan.

Gebruik de link hieronder. Die leidt je direct naar de internationale Google. Toegevoegd na 2 minuten:   Die 'ncr' staat voor No Country Redirect. Daarmee geef je Google de opdracht om de automatisch doorleiding naar "jouw" nationale versie uit te schakelen.

Bronnen:
http://www.google.com/ncr

Op de pagina van Google kun je rechtsboven op het tandwieltje klikken. Kies dan voor Zoekinstellingen. In het volgende scherm kun je je zoeklocatie instellen (bij "Locatie"). Je aangepaste zoekresultaten worden dan gebaseerd op deze locatie.

In google zoekbar tik je google us in en dan kom je er ook

als je dat wilt doen moet je google verwijderen en iets amerikaans instaleren ook kan je VIA google.nl een buitenlands netwerk downloaden en dan google verwijderen ik zou ze er alleen niet alle op laten staan dan kan je pc taboe gaan en als je het zat bent download je google weer en verwijder je dat wat je hebt geinstaleerd! peace a cake!

Wil je alleen maar websites vinden met de domein extensie US (Verenigde Staten), gebruik dan onderstaande bron in Google, namelijke zoeken met de vermelding; 'site:us'.

Bronnen:
http://www.google.nl/?q=site:us+mijnzoekterm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100