Hoe kan ik een zoekscherm toevoegen bij google chrome?

Ik heb een zoekbalk nodig bij google chrome waar kan ik die downloaden of instellen, ik ben altijd een gewent met bij internet explorer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

de adresbalk waar je normaalgesproken de site invoert is ook al een zoekscherm. omdat het google chroome is wordt je automatisch verwezen naar de google site. dus als je goeievraag zou intikken in de adresbalk dan krijg je al alle zoekreslutaten met goeievraag. Toegevoegd na 12 minuten: ik krijg als reactie dat dit niet altijd zo is dit moet je ingesteld hebben (wist ik niet). nou weet ik niet hoe ik het ingesteld heb, wel kan ik een Bingbar invoegen dit is ook een zoekfunctie hoop dat je dit wel kan. 1) ga naar "beeld" 2) dan naar werkbalken dan komen er wat opties 3) klik Bing bar aan

Een zoekbalk voor Google (of een andere ingestelde zoekmachine) is niet nodig: als je in de adresbalk (waar je de site intypt) en op enter drukt, ga je vanzelf naar Google (of een andere ingestelde zoekmachine). Zoeken op een pagina hoef je ook niet te downloaden: ctrl + f drukken werkt ook.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100