Weet iemand welke site dit is?

Ik vond laatst een website, waarvan ik de naam niet meer weet.
Ik weet dat er veel filosofische spreuken en gezegdes, ook stonden er veel spreuken op van bekende cabaretiers. Het was volgens mij een Nederlandse website, omdat de spreuken in het Nederlands waren.

Het is te lang geleden, dus het staat niet meer in mijn geschiedenis. Weet iemand anders een manier om vroegere internet geschiedenis te achterhalen?

Alvast bedankt =)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als de website niet meer bij je geschiedenis staat, is het op je pc niet meer te vinden. Je vraag is best moeilijk, want er zijn talloze sites met spreuken, gezegden, wijsheden, woordgrapjes en quotes. Ik geef er een paar; misschien staat de website die je zoekt er wel tussen: http://www.wijzespreuken.nl/ http://spreekwoorden.info/ http://home.tiscali.nl/snoekjs/woordgrapjes.htm http://www.woordgrap.com/ http://wijsheden.net/nl/home http://www.kwootjes.nl/index.php?view=home&page=news http://www.oneliners-and-proverbs.com/hollands/frame-hol.html http://www.citatenverzameling.com/ http://www.citaten.nl/ http://www.citaten.net/ Zit-ie er niet bij? Jammer, maar er zijn ook zóveel websites voor taalliefhebbers..!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100