Waarom staat er nog steeds "U heeft 3 ongelezen emails" op mijn inlogscherm, terwijl ik helemaal geen ongelezen emails op dat adres heb?

Kan zijn dat ik ze nooit geopend heb en ze gelijk als 'ongewenst' heb geselecteerd, maar hoort dat dan te blijven staan? En wanneer gaat het weg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat is inderdaad de reden dat ze in je inlogscherm nog staan. Je kunt het verwijderen door in je registry te gaan wijzigen, maar als je dat nog nooit gedaan hebt dan is dat wat complex om hier vandaan aan te sturen. Het gemakkelijkste is om te zorgen dat je drie ongelezen mailtjes in je inbox krijgt, dan daarna in te loggen en ze stuk voor stuk te lezen en te verwijderen. Dan wordt de teller weer op 0 gezet. Toegevoegd na 55 minuten: Bij het bewerken van de registry: klik op Start, dan uitvoeren, daar typ je: regedit daarna een enter geven, kom je in de registry je klikt op het linker vak, 'deze computer' dan ga je zoeken: Control F in de popup typ je de complete naam van het email adres waar die drie emailtjes zouden staan, dus: jenaam@hotmail.com of zoiets. Die naam staat een aantal keren in de registry, en je moet zoeken naar de keer dat die gevonden wordt in een directory 'unread mail' Als dat gevonden is, zie je in het rechter deel van het scherm ergens staan 'message count' Daar dubbelklik je op, je verandert de waarde in 0, en je sluit de registry weer door rechtsboven te klikken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100