Ik wil graag skypen, alleen heb ik geen internet in het weekend..? Lees beschrijving

Ik wil graag skypen in het weekend maar dan heb ik geen internet. Kan een vriendin van me me pc verbinden met haar internet op haar pc? Of een andere manier hoe ik toch internet kan krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kan een vriendin van me me pc verbinden met haar internet op haar pc? Natuurlijk! Er is wel een andere manier, koop een router. Toegevoegd na 3 dagen: of koop een internet kaart.

Probeer het wifi netwerk van de buren eens ;-)!

Als je jouw pc meeneemt naar die vriendin dan kun je gewoon op haar internetaansluiting jouw pc laten werken. Als de router bij die vriendin nog een vrije aansluiting heeft dan kun je met een extra LAN kabel allebei tegelijk op internet. Als er bij die vriendin wifi gebruikt wordt om te internetten dan kun je op haar wifi inloggen als je even het wachtwoord aan haar vraagt.

Ja dat gaat, maar die pc moet natuurlijk binnen bereik zijn van jouw pc, zij moet een netwerk opstarten, die koppelen aan het internet, jij moet er dan mee verbinden via wi-fi of een lan-kabel.

Het is inderdaad mogelijk door middel van een LAN verbinding of door middel van een netwerkhub, de internetdraad die bij haar in haar computer gaat moet je dan in de hub stoppen en vervolgens 2 draden vanaf de hub naar beide apparaten brengen. Let wel: Het internet zal voor beide met een aantal percentage verminderen (dit zou geen hinderlijk probleem moeten zijn voor Skype-verbindingen).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100