Ga over 2 dagen verhuizen en wil internet, maar dat duurt waarschijnlijk 3 tot 5 weken. Ik heb internet hard nodig, hoe kan ik dat het beste oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een dongle aanschaffen en daarmee internetten, of kijken of je nieuwe buren een wifi-verbinding hebben waar je tijdelijk mee gebruik van mag maken.

Voor de overbruggingsperiode een prepaid internet USB-dongle kopen. Die van T-Mobile heeft een maximum bedrag van 7 euro/dag. Bij de anderen moet je per Mb betalen en dat kan aardig oplopen. Toegevoegd na 1 minuut: Als je een wi-fi kaart hebt, de buurt afscannen en hopen dat er een open netwerk zit. Als je naar Leiden verhuist, is dat geen probleem. Toegevoegd na 4 minuten: je kan ook naar de bibliotheek gaan, daar kan je gratis internetten. Wel een beperkte periode/dag. Je kan ook naar de McDonalds gaan met je laptop en 1 koffie bestellen en dan wifi-internetten.

Als je een mobiel met (onbeperkt) internet hebt kun je de mobiel aan vaak aan je PC/laptop koppelen en fungeert het als modem. Even in het instructieboekje kijken. Doe ik vaak als ik op vakantie in een bungalowpark in Nederland ben.

een dongel kopen, je hebt al redelijk snel internet voor een tientje per maand

Internet kaart kopen, maar voor kosteloze manier, zoek wifi in je buurt zonder wachtwoord daarop

Misschien dat een aardige buurman zijn wifi tijdelijk met je wil delen tegen een vergoeding ? Dus zoek even de dichtbijzijnde verbinding in je buurt. met het sterkste signaal waarschijnlijk je buurman En vraag hem om de code en wees dan zo eerlijk om hem te melden dat wanneer jij weer aangesloten bent dat hij de code veranderd. je zou per week kunnen afspreken ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100