Als ik mijn google account wil verwijderen staat er dit?

ik neem nog steeds de volledige verantwoordelijkheid voor de kosten die voortkomen uit transacties die momenteel in behandeling zijn.

En dat moet ik dan aanvinken. Maar ik ben bang dat ik dan na een week brieven krijg met gigantische rekeningen die ik moet betalen ofzo... Wat moet ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deze waarschuwing is enkel om je ervan op de hoogte te brengen dat als je eventueel vanuit je Google-account een betalingsverplichting bent aangegaan, deze verplichting niet verdwijnt met het sluiten van je account. Het wil dus niet zeggen dat je daadwerkelijk nog iets hebt lopen, maar mocht dat wel zo zijn, dan weet je dat je verplichtingen gewoon doorlopen.

Zoals te zien is zijn er nog transacties in behandeling. Ik zou in godsnaam niet weten waarvan maar dat weet jij natuurlijk ook alleen. Ik zou dus nog even afwachten wat er gaat gebeuren en wanneer het opgelost is opnieuw een poging wagen tot het verwijderen van je account. Je kan eventueel nog contact opnemen met Google, als je van geen idee hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100