Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan je zien of een site betrouwbaar is?

Bijv deze site : http://www.zavvi.nl/elysium.search?searchFilters=&search=fifa+12&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=goedkoop%20fifa%2012&utm_campaign=Torso%20-%20Games&KEYWORD=goedkoop%20fifa%2012&MATCHTYPE=Search&AD_ID=11828354742&REFFER= is hij betrouwbaar en hoe zie je dat?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Internet
2.1K
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik weet toevallig dat zavvi betrouwbaar is, gewoon een goede site.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Naast het hierboven genoemd World of Trust, kun je ook andere gratis programma's op je pc zetten waarmee je in één oogopslag kunt zien of een website veilig is of niet. Zo kun je, bij gebruik van de (gratis) virusscanner Avast, ook het programma Webrep gebruiken dat een beoordeling geeft van elke website die je aanklikt:
http://www.avast.com/nl-nl/free-antivirus-download
Een ander uitstekend gratis programma is de McAfee SiteAdvisor: http://www.siteadvisor.com/
Als je nog twijfelt kun je de betrouwbaarheid van een website ook online controleren, zoals hier (onder het tabblad Submit a URL): http://www.virustotal.com/

Toegevoegd na 8 minuten:
Het handige van programma's als WOT, Webrep en de SiteAdvisor is ook dat ze, wanneer je via Google op zoek gaat naar een website, meteen aangeven welke sites wél en welke niet betrouwbaar zijn (zie afbeelding).
(Lees meer...)
Plaatje bij antwoord
Pieter2011
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

- Zoek de site op google + reviews. Dan krijg je vaak een snel beeld als het een onbetrouwbare tent is.

- Er is een plugin voor firefox, welke world of trust heet. Hierin kunnen gebruikers hun mening plaatsen over sites. Als je dan naar een onbetrouwbare site wilt gaan, krijg je eerst een firefox WOT waarschuwing te zien.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding