Waarom staat er op veel grote buitelandse sites veel taal keuze in Duits, Engels ,Frans of Spaans maar nooit in het Nederlands?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ons taalgebied is lang zo groot niet als de 4 genoemde, men gaat er van uit dat mensen in kleinere landen vast wel een van de genoemde talen beheerst.

Waarschijnlijk is dat omdat de talen die jij noemt, het meest worden gebruikt, Nederlands hoor je eigenlijk alleen in Nederland. Toegevoegd na 48 seconden: Zoals inderdaad al genoemd, men gaat er van uit dat wij Engels ofzo beheersen.

De kosten van een goede nederlandse vertaling zijn te hoog in verhouding met het aantal gebruikers.Nederlands hoort niet bij de wereldtalen

Nederlands behoort niet door de zogenaamde wereldtalen. Kortom t word wereldwijd niet veel gesproken/gebruikt Meest gesproken talen zijn: 1.Chinees, Mandarijn 2.Engels 3.Spaans 4.Arabisch 5. Bengaals Complete Top 25 meest gesproken talen ter wereld inclusief hoeveel miljoen mensen dit spreken vind je hier: http://educatie-en-school.infonu.nl/taal/23057-top-25-meest-gesproken-talen-ter-wereld.html Toegevoegd na 52 seconden: door moet tot zijn

Dat komt omdat Nederlanders altijd zo opscheppen over hun kennis van het Engels.

meestal zijn die talen wereld talen en die daar veel gesproken worden of die je op school krijgt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100