heb geen internet op mijn laptop,manlief heeft het wel opvaste pc wie weet raad ?

geen internet op m,n laptop.heb windows 7 en laptop van hp kan iemand me helpen? bv bij diverse instellingen op de pc? dank u

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je een laptop met w7 hebt, zal er ongetwijfeld een draadloos en vast internetpunt ( lan) op zitten. Via de router of modem kan je het internet op met een bedrade verbinding of indien aanwezig draadloos

Heb je wel met de Fn knop het internet teken aangezet. Fn knop is de blauwe links naast de spatiebalk. De blauwe internet knop is die met de verticale streepjes die steeds langer worden. Meestal in de buurt van de F5 F8 knoppen.

Probeer eens of het volgende wil lukken: Ga naar Start > Instellingen > Configuratiescherm > Netwerkcentrum > 'Een nieuwe verbinding instellen' en volg de wizard. Hier begint het allemaal. Ik weet natuurlijk niet of er een router in jullie huis staat. Anders zal er een kabeltje verbonden moeten worden met je laptop.

Wij hadden hetzelfde probleem met een Sony laptop. Het kleine schakelaartje "wireless" aan de zijkant van de laptop stond op "off" Kijk eens goed of jouw laptop ook een "wireless" schakelaartje heeft of een drukknopje.

Er zijn pc's die eerst een WLAN en of LAN drivers nodig hebben na een herinstallatie. Kijk in je netwerkcentrum wat er te zien is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100