ik ben verbannen uit chatroulette. wat nu. ik krijg een scherm van:Your IP is banned on Chatroulette for a possible violation of our Terms of Service?

wat moet ik nu doen. moet ik gewoon wachten. en is er nog een andere site zoals chatroulette waar je kan chatten met mensen over heel de wereld zonder te hoeven in te loggen

Weet jij het antwoord?

/2500

als je ge ip banned bent dan is dat voor altijd, dus je kan nooit meer op chatroulette, of je neemt een ander IP adres... ;)

Ik vermoed dat je dan de regels wel geschonden zult hebben. Wachten moet je sowieso, maar misschien dat je per mail contact op kunt nemen met de beheerders en hen kunt vragen waarom je geband bent (als je dat al niet weet) en voor hoe lang. Eventueel alternatief is omegle.

Er zijn meer sites die soortelijk werken bijvoorbeeld Chatschock of Omegle.

Bronnen:
http://omegle.com/
http://www.chatshock.com/

Je kunt sites zoals hidemyass.com/ gebruiken. Deze geven je een gratis proxy zodat je eigen ip dus onzichtbaar wordt. Hier zijn ook programma's voor te downloaden.

Je kunt www.omegle.com proberen. Ik raad het je enkel aan als je een gezonde man bent die niet opkijkt van wat mannelijke genitalia, want er zitten nogal wat zieke geesten met rare hobby's op die site. Maar als je geduld heb kun je hele leuke mensen tegenkomen en leuke gesprekken aangaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100