hoe kan ik hotmail zo instellen dat je bij opstarten verschillende accounts kunt aanklikken?

als ik naar de site ga om aan te melden staat er vaak het account van mijn zus (waar je dan alleen het wachtwoord nog moet invullen), dan moet ik dus eerst kiezen voor aanmelden met een andere account, terwijl ik op vorige computers heb gehad dat ze onder elkaar stonden en niemand zich dus doodergerde aan het telkens wegklikken van andermans account.
ik bedoel dus niet dat ze aangemeld waren, maar dat er maar 1 staat, terwijl er meerdere mensen een account hebben. (en daar vaak mee inloggen)

alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Naar mijn weten kan dat niet, je kan bijv wel Thunderbird mail client gebruiken en daar alle email accounts die je wilt gebruiken daar inzetten dan kan je wel alle accounts zien.

volgens mij kan het wel maar niet op de site maar alleen in de live messenger en alleen als je het wachtwoord vastlegt etc maar ik vermoed dat je dat niet wilt vanwege je zus en omgekeerd. Wat je kan proberen is een windows gebruikersaccount aan te maken met je eigen wachtwoord en dus daar je live ID aan te koppelen (dus ook voor je zus een account te maken) ze zla dan zelf even haar account moeten koppelen je kan op beide admin rechten behouden anders krijg je wellicht weer ruzie dat de 1 iets niet mag installeren enzo en vanuit je eigen account je emailadressen en wachtwoorden vastleggen in de windows live messenger Zo kan er niemand bij succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100